Η υγεία δεν έχει τιμή

 

Μετά από μια επιτυχία σε ποσοστό 100% μιας παρέας φίλων ανδρών και γυναικών, να σταματήσουν το κάπνισμα (μεταξύ αυτών κι εγώ) σκέφτηκα ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο, αρκεί αυτή η μέθοδος να προσαρμοστεί στον τρόπο λειτουργίας των σελίδων του Internet.

Ο θάνατος ενός φίλου που πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα, επέφερε την απαραίτητη πίεση για να παρθεί η απόφαση της υλοποίησης του.

Βασική προϋπόθεση επιτυχίας της μεθόδου είναι να το πάρεις στα σοβαρά. Για να πάρουμε κάτι στα σοβαρά πρέπει να το πληρώσουμε. Άν είναι δωρεάν κάνουμε υπαναχωρήσεις , αναβολές, το παίρνουμε στην πλάκα. Δεν θα πετύχει.

Αν όμως πληρώσεις ένα ποσό που ισοδυναμεί με το κόστος των τσιγάρων για ένα μήνα, θα έχεις σίγουρα επιτυχία, γιατί σημαίνει ότι το πήρες σοβαρά με υπευθυνότητα και εντιμότητα.

Η πληρωμή επαφίεται στην εντιμότητα σου, οι ανήλικοι δεν χρειάζεται να πληρώσουν, αν αυτό όμως τους βοηθήσει στην ψυχολογία τους, να το κάνουν.

Δεν υπάρχει κάποια δεδομένη τιμή, που πρέπει να πληρώσεις. καθορίζεται από σένα και πρέπει να αντιστοιχεί στο κόστος των τσιγάρων ένα μήνα. Δεν είναι δίκαιο;

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα μέσω του

Κάνε κλικ στο εικονίδιο να κάνεις δωρεά

ή κάνε κατάθεση:

Eθνική : 111/344711-16
Alpha Bank : 145-002101-127411
ΙΒΑΝ : GR87 0140 1450 1450 0210 1127 411
Όνομα Απόδειξης : Μάριος Πολυζώης

Στείλε με φαξ στο 210 4317953 την διεύθυνση σου και την κατάθεση να σου στείλουμε απόδειξη.

Αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις να πληρώσεις εμάς, αυτά τα χρήματα μπορείς να τα δώσεις σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Μην προσπαθήσεις όμως χωρίς να πληρώσεις γιατί δεν θα πετύχει

Τα έσοδα από τις πληρωμές, αφού καλύπτουν τα έξοδα συντήρησης και βελτίωσης αυτού του σαϊτ θα πηγαίνουν σε οργανισμούς που δίνουν την μάχη για τις επιπτώσεις του καπνού στην υγεία των συνανθρώπων μας.